Aveți o întrebare de natură juridică?

RASPUNSURI JURIDICE s-a remarcat prin promptitudinea prin care a raspuns totdeauna nevoilor zilnice ale justitiabililor, cu raspunsuri ferme de cel mai inalt grad professional, cu dedicatie si pasiune, astfel desavarsind arta Dreptului.

Avocatii ce au contribuit la infiintarea si evolutia site-ului prin publicarea de articole de natura juridica si prin oferirea de consultante juridice persoanelor interesate, pot fi contactati acum intr-un mod simplu, rapid si eficient.

Te grăbești sa afli răspunsul la întrebarea ta? Contactează un avocat!

Cele mai frecvente întrebări despre funcționarea RĂSPUNSURI JURIDICE

 • În cât timp de la completarea formularului voi primi un raspuns?

  Odată completat formularul de pe site, cererea dumneavoastră intră în baza noastră de date, iar în maxim 12 ore veți primi un raspuns pe email sau veti fi contactat de un avocat.
 • Care sunt șansele să existe un avocat in echipa dumneavoastra specializat în problema cu care eu ma confrunt?

  Având o echipă numeroasă de avocați, cu siguranță există cineva potrivit pentru dumneavoastră. De când a fost înființat și până în prezent, numărul membrilor ce fac parte din echipa Raspunsuri Juridice a crescut considerabil, în momentul de față având specialiști în 99% din domeniile juridice. Specializarea avocaților în ramuri diferite de drept contribuie în mod esențial la creșterea ratei de succes înregistrată de echipa noastră, permițându-ne să identificăm cele mai bune soluții.
 • De ce cazul meu ar prezenta importanță pentru echipa RASPUNSURI JURIDICE?

  Fiecare caz cu care ne confruntăm este tratat cu seriozitate maximă, indiferent de dificultatea acestuia. De asemenea, în orice dosar pot apărea situații neprevăzute diferite de oricare altele ivite în alte cauze. Rezolvarea problemelor clienților noștri reprezintă aria noastră de lucru, iar fiecare caz rezolvat contribuie la creșterea experienței membrilor noștri și a calității serviciilor pe care le oferim.
 • De ce este nevoie să completez un formular?

  Prin transmiterea formularul, cazul dumneavoastră este înregistrat în baza noastră de date, fiind mult mai ușor pentru echipa noastră să-l analizeze și să-l repartizeze avocatului potrivit pentru dumneavoastră. Înregistrarea datelor scrise și transmise de dumneavoastră permit o gestionare mult mai rapidă și eficientă a acestora și ajută la găsirea celor mai bune soluții. Însă dacă doriți un contact urgent, puteti apela oricand un avocat atât la telefon, cât și prin e-mail.
 • De ce este necesar să apelez la un avocat?

  Atunci când vă iviți de situații juridice este foarte important să aveți alături de dumneavoastră o persoană capabilă să vă ofere răspunsuri la întrebări și sfaturi cu privire la problemele pe care le întâmpinați. Domeniul juridic nu este unul de neglijat, întrucât de decizii luate în situații cu conținut juridic depinde în marea majoritate a cazurilor viitorul dumneavoastră. Un avocat este o persoană foarte bine pregătită în acest domeniu și vă poate oferi ajutorul de care aveți nevoie.
 • De câte ori pot apela la serviciile dumneavoastră?

  Raspunsuri Juridice este un site destinat tuturor persoanelor, disponibil oricând și de câte ori este nevoie. Așadar, nu există o limitare în ceea ce privește disponibilitatea serviciilor noastre unei anumite persoane.